Department of Economics

Førstelektor innen samfunnsøkonomi

Send søknad

Ved Handelshøyskolen BI er det ledig en 100 % stilling som Førstelektor i samfunnsøkonomi. Stillingen vil være tilknyttet Institutt for samfunnsøkonomi.

Vi søker en allsidig førstelektor som kan forelese et bredt spekter av kurs innen samfunnsøkonomi og kvantitative metoder. Kandidaten må kunne undervise på både bachelor og master. Ved Handelshøyskolen BI ønsker vi ansatte med ulik bakgrunn til pedagogiske stillinger og søkere med doktorgrad oppfordres til å søke.

Det forventes å bidra til at BI når sitt mål om å bli blant de beste handelshøyskolene i Europa. Kandidaten skal ta aktiv del i BIs akademiske miljø både innenfor undervisning og forskningsformidling. Kandidaten må ha svært gode pedagogiske evner og en genuin interesse for studentene. Undervisningen vil foregå både på norsk og engelsk slik at kandidaten derfor må beherske begge språk godt.

 BI vil legge vekt på om søkere har samarbeidet med privat næringsliv og/eller offentlig sektor, herunder samarbeid knyttet til FoU, forskningsformidling og forskningsbasert rådgiving.

Dersom det til den faste stillingen som førstelektor ikke har meldt seg søkere som til er klart kvalifisert i henhold til kompetansekriterier og krav til stillingen, vil det være anledning til å ansette midlertidig i inntil 3 år, med krav om kvalifisering.

Aktuelle søkere kan innkalles til intervju, prøveforelesning og/eller seminarpresentasjon. Handelshøyskolen BI forbeholder seg retten til ikke å tilsette søkere som er vitenskapelig kvalifisert, dersom man finner at de ikke tilfredsstiller krav til pedagogiske evner, undervisningserfaring og til personlige samarbeidsevner.

 

Kvinner oppfordres til å søke.

 

Ytterligere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Kari-Mette Sætersdal, Administrasjonssjef, telefon 97659483 eller Instituttleder Tommy Sveen, telefon 46410097.

Vennligst send inn elektronisk følgende dokumenter:

  • Søknad
  • CV
  • Vitnemål fra høyeste oppnådde grad
  • Vitenskapelige arbeider og pedagogiske formidlingsartikler (inntil 5 arbeider)
  • Dokumentasjon som viser pedagogiske kvalifikasjoner
  • Annen dokumentasjon som kan være av betydning for bedømming av kompetansenivå

 

Husk at alle vedleggene må lastes opp samtidig med søknaden i Easycruit.

Del på:

Fylke:

Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

17.12.2021

Arbeidssted:

Campus Oslo

Kontaktpersoner:

Kari-Mette Sætersdal
mob: +47 97 65 94 83
Professor, Tommy Sveen
mob: +47 46410097

Hjemmeside:

http://www.bi.no
Tilbake til toppen