Handelshøyskolen BI Campus Bergen

Førsteamanuensis/professor innen finans ved campus Bergen

Send søknad

Ved Handelshøyskolen BI, Campus Bergen, er det ledig en 100% fast stilling som førsteamanuensis/professor innen Finans. Stillingen innebærer forskning, undervisning, sensur og veiledning av studenter på bachelor- og masternivå.
Stillingen er organisatorisk tilknyttet campus Bergen og arbeidsstedet vil være Bergen. Den som ansettes vil, faglig sett, være tilknyttet Institutt for finans ved campus Oslo.

For å være kvalifisert som førsteamanuensis må søkeren ha en doktorgrad innenfor relevant fagområde. Kun søkere med en aktiv og sterk forskningsprofil vil bli vurdert som kandidat til stilling som Professor.

Kandidaten må beherske norsk og engelsk både skriftlig og muntlig.

Den som ansettes i den utlyste stillingen forventes å bidra til at BI når sitt mål om å bli blant de beste handelshøyskolene i Europa. Dokumentert faglig formidling og publisering i anerkjente internasjonale tidsskrifter vil derfor bli tillagt vekt. Det forventes også at aktuell kandidat vil spille en aktiv rolle i utviklingen av forskning og undervisning ved Handelshøyskolen BI.
Stillingen er knyttet til Statens pensjonskasse og lønnes etter avtale.
Aktuelle søkere vil bli kalt inn til intervju. Søkere må også være forberedt på å gi en prøveforelesning eller en seminarpresentasjon. Handelshøyskolen BI forbeholder seg retten til ikke å tilsette søkere som er vitenskapelig kvalifisert, dersom man finner at de ikke tilfredsstiller krav til pedagogiske evner, undervisningserfaring og til personlige samarbeidsevner.
Ytterligere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til instituttleder Richard Priestley, tlf. 464 10 515.

Søknad, CV og komplett liste over faglige arbeider sendes elektronisk. Høyeste grad og annen særlig relevant utdanning skal dokumenteres. Dette gjelder også pedagogiske kvalifikasjoner.

Søknadsfrist: 15.08.2020

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

15.08.2020

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Campus Bergen

Kontaktpersoner:

Richard Priestley
mob: +47 46410515

Hjemmeside:

http://www.bi.no
Tilbake til toppen