Handelshøyskolen BI Bibliotek og læringsressurser

BI Biblioteket - campus Stavanger søker engasjert bibliotekar som setter kunden i fokus

Bibliotekar

Send søknad

BIs bibliotektjeneste består av hovedbiblioteket i Oslo (Nydalen), bibliotekene i Bergen, Trondheim og Stavanger, samt det digitale biblioteket, - som alltid er åpent.
Bibliotektjenesten har 34 ansatte og er basert på et integrert læringskonsept som rommer både arbeidsplasser og informasjons- og læringsressurser. Vi har en klar brukerorientering med kontinuerlig fokus på ressurser og tjenester til beste for studenter og forskningsmiljø.
For informasjon om BI biblioteket, se
http://www.bi.no/bibliotek


Er du opptatt av å bidra til et godt lærings- og studentmiljø, og har du lyst til å jobbe i et helt nytt bibliotek?
Handelshøyskolen BI - campus Stavanger flyttet i begynnelsen av august inn i nytt, flott bygg i Byfjordparken!  Som ansatt ved campus Stavanger, vil du daglig møte mange hyggelige og engasjerte studenter og ansatte. Biblioteket ligger sentralt plassert i bygget, og dette medfører mye publikumskontakt. Liker du å undervise og utvikle gode veiledningsarenaer, er du kanskje den vi er på jakt etter. Stillingen gir deg stor frihet til å utvikle og forbedre tjenestene ved campus Stavanger. Du vil samarbeide tett både med BIs bibliotekarer i Bergen, Trondheim og Oslo, samt de administrative og faglig ansatte i Stavanger.

Personlige egenskaper:
Vi legger vekt på at du er utadvendt, motivert og engasjert. Du må trives både med å jobbe alene og som del av et større team. Selvstendig, men samtidig ikke redd for å spørre om hjelp. Du har jobbet som bibliotekar i fagbibliotek tidligere, eller er nyutdannet, eller kanskje du har en bachelorgrad i noe helt annet – men synes at dette kunne være en spennende utfordring.

Vi kan tilby:
-     
Spennende og varierte arbeidsoppgaver.
-      Engasjerte arbeidskolleger med høye ambisjoner.
-      Gode utviklingsmuligheter i et spennende fagmiljø.
-      35 timers arbeidsuke og gode feriebetingelser.       

Arbeidsstedet vil være Handelshøyskolen BI - campus Stavanger. Stillingen rapporterer til avdelingssjef Hild Kvalvaag Halvorsen.

Nærmere informasjon om stillingen fås ved henvendelse til: Anne Brit Løland, tlf. 982 51 678, e-post: anne.b.loland@bi.no eller Hild Kvalvaag Halvorsen, tlf. 464 10 253, e-post: hild.k.halvorsen@bi.no

Del på:

Fylke:

Rogaland

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

22.08.2019

Tiltredelse:

Snarest/etter avtale

Arbeidssted:

Campus Stavanger

Kontaktpersoner:

Anne Brit Løland
mob: +47 98251678
Hild Kvalvaag Halvorsen
mob: +47 46410253

Hjemmeside:

http://www.bi.no
Tilbake til toppen