Handelshøyskolen BI - Biblioteket

Bibliotekar

Send søknad

Vi søker engasjert bibliotekar til vårt bibliotek ved Handelshøyskolen BI campus Oslo.

BIs bibliotektjeneste består av hovedbiblioteket i Oslo (Nydalen), bibliotekene i Bergen, Trondheim og Stavanger, samt det digitale biblioteket, - som alltid er åpent. Bibliotektjenesten har 34 ansatte og er basert på et integrert læringskonsept som rommer både arbeidsplasser og informasjons- og læringsressurser. Vi har en klar brukerorientering med kontinuerlig fokus på ressurser og tjenester til beste for studenter og forskningsmiljø. For informasjon om BI biblioteket, se http://www.bi.no/bibliotek.

Er du opptatt av å bidra til et godt lærings- og studentmiljø, og har du lyst til å jobbe med opphavsrett?

Vi ønsker å styrke bibliotekets undervisningsoppdrag, og er på jakt etter deg som er interessert i undervisning knyttet til informasjonssøk, datainnhenting, kildebruk og referanseteknikk. Du er også opptatt av opphavsrett – spesielt med fokus på undervisning og klarering av opphavsrettsbeskyttet materiell, samt veiledning og brukerstøtte. Som ansatt ved BI Oslo vil du daglig møte mange hyggelige og engasjerte studenter og ansatte, og du vil delta i bibliotekets vaktordning.

Personlige egenskaper:

Vi legger vekt på at du er utadvendt, motivert og serviceinnstilt. Du må trives med å jobbe både selvstendig og i team, og liker å ha mange baller i luften. Du er utdannet bibliotekar og har relevant arbeidserfaring, eller du har en bachelorgrad i noe helt annet – men synes at dette kan være en spennende utfordring.

Vi kan tilby:

  • Spennende og varierte arbeidsoppgaver.
  • Engasjerte arbeidskolleger med høye ambisjoner.
  • Gode utviklingsmuligheter i et spennende fagmiljø.
  • 35 timers arbeidsuke.
  • Gode feriebetingelser.

Stillingen rapporterer til avdelingssjef Hild Kvalvaag Halvorsen og lønnes etter kvalifikasjoner.

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

12.08.2018

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Campus Oslo

Kontaktpersoner:

Hild Kvalvaag Halvorsen
tlf: 46 41 02 53

Hjemmeside:

http://www.bi.no
Tilbake til toppen