Handelshøyskolen BI Eksamen/Exam

Eksamenssjef ved Handelshøyskolen BI

Send søknad

Handelshøyskolen BI er Norges nest største utdanningsinstitusjon og kjent for å sette et markant preg på utdanningstilbudet i Norge. Vi har ambisjoner om både pedagogisk og digital transformasjon de kommende årene. Viktige oppgaver som opptak, undervisning og eksamen skal ytterligere digitaliseres.  Endringstakten er høy.

Effektiv drift av eksamen med kontinuerlig funksjonell utvikling av tilhørende digitale løsninger er en forutsetning for å levere på våre ambisjoner. Vi søker nå etter en eksamenssjef som vil få nasjonalt ansvar for Handelshøyskolens BI eksamensleveranser.

Vi ser etter deg som er brennende engasjert i å levere effektive kvalitetsprosesser.  Du vil ha et særskilt ansvar for å sikre daglig eksamensdrift samt å koordinere alle aktørene i eksamensprosessene slik at disse kontinuerlig moderniseres og forenkles.

 Personlige egenskaper:

  • Gode lederegenskaper med fokus på å levere verdi og resultater
  • Strukturert, målrettet og høy arbeidskapasitet
  • Evne til å utfordre, forankre og kommunisere med de ulike interessentene
  • Evne til å samarbeide i team, samt motivere og inspirere andre 
  • Analytisk og løsningsorientert

Utdanning/erfaring:

  • Relevant høyere utdannelse på masternivå
  • Erfaring som personalleder og prosjektleder
  • Erfaring med prosessforbedringer, endringsledelse og samspill mellom mennesker
  • Erfaring digitaliseringsprosjekter – digitalisering av administrativt arbeid

På Handelshøyskolen BI får du kolleger som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement. Vi har store muligheter for personlig utvikling og læring. Eksamensadministrasjonen er i dag en avdeling med 12 faste medarbeidere og har et stort korps av innleid personale knyttet til eksamensgjennomføring.

Stillingen rapporterer til Direktør Studiekvalitet på Handelshøyskolen BI og er plassert i stillingskategori V i BIs administrative stillingsstruktur. Arbeidsstedet vil være BI campus Oslo (Nydalen) og det er ønskelig med en snarlig tiltredelse. 

 

Del på:

Fylke:

Oslo

Søknadsfrist:

28.05.2018

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Campus Oslo

Kontaktpersoner:

Hjemmeside:

http://www.bi.no
Tilbake til toppen