Handelshøyskolen BI Digital

Leder for IT Operations

Send søknad

Høyere utdanning er i oppstarten av en gjennomgripende digital transformasjon. Som utdanningsinstitusjon er Handelshøyskolen BI kjent for å sette et markant preg på utdanningstilbudet i Norge og vi har ambisjoner om både pedagogisk og digital transformasjon de kommende årene. Viktige tjenester som salg, undervisning og eksamen skal ytterligere digitaliseres.  Endringstakten er høy.

Effektiv drift og forvaltning av eksisterende og nye løsninger er en forutsetning for å levere på våre ambisjoner. Vi søker nå leder for IT Operations, som i tillegg til å ha ansvar for drift av eksisterende IT løsninger og infrastruktur vil få ansvar for å ta frem den fremtidige driftsmodellen på Handelshøyskolen BI.

Vi søker deg som er brennende engasjert i å levere gode robuste løsninger, med fokus på oppetid, stabilitet og leveranser til alle brukergrupper. Du vil ha et særskilt ansvar for å sikre at drift er ivaretatt fra start i utviklingsprosjekter, og  for å modernisere og forenkle driftsmodellene totalt sett på BI.

Personlige egenskaper:

 • Gode lederegenskaper med fokus på å levere verdi og resultater
 • Strukturert arbeidsmetodikk, målrettet og høy arbeidskapasitet
 • Evne til å utfordre, forankre og kommunisere med de ulike interessentene
 • Evne til å samarbeide i team, samt motivere og inspirere andre 
 • Analytisk og løsningsorientert
 • Resultatorientert, ansvarsbevisst og kvalitetsorientert.

Utdanning/erfaring:

 • Relevant høyere utdannelse på masternivå
 • Relevant erfaring fra ledelse av IT drift inkludert ulike teknologier og driftsmodeller (fra on premisess til skytjenester)
 • Erfaring fra personalledelse av høyt kompetente medarbeidere innen teknologi /drift
 • Erfaring med endringsledelse og samspill mellom mennesker, organisasjon og teknologi
 • Erfaring med endring av driftsmodeller, fra outsourcing av oppgaver, valg av riktig teknologiplattform, skytjenester, kompetansekjøp etc.

På Handelshøyskolen BI får du kolleger som er stolte av jobben sin og utfører den med stort engasjement. Vi har konkurransedyktige betingelser, og store muligheter for personlig utvikling og læring. IT Operations er en avdeling med 9 fast ansatte medarbeidere, i tillegg til enkelte innleide konsulenter.

Stillingen rapporterer til Digital Direktør på Handelshøyskolen BI. Den er plassert i stillingskategori VI i BIs administrative stillingsstruktur. Arbeidsstedet vil være BI campus Oslo, Nydalen og det er ønskelig med en snarlig tiltredelse.

Søknadene vil bli vurdert fortløpende. 

Del på:

Fylke:

Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

25.05.2018

Tiltredelse:

Snarest

Arbeidssted:

Campus Oslo

Kontaktpersoner:

Elin Borrebæk, Digital direktør
mob: +47 901 33 332

Hjemmeside:

http://www.bi.no
Tilbake til toppen